Een 2e kans product is een dashcam of accessoire die ooit door een klant is aangeschaft maar binnen de bedenktijd van 60 dagen naar ons is teruggestuurd. De klant heeft zich bijvoorbeeld bedacht of wilde liever een ander model. Het kan daarom zijn dat de kabel een keer is uitgerold en het beschermfolie van het scherm is verwijderd. Een 2e kans product is altijd zo goed als nieuw en bevat verder geen gebruikssporen.

Een 2e kans product wordt afhankelijk van het type dashcam en de prijsklasse met een korting van 10% tot 15% aangeboden op de website. We kijken hem altijd uitvoerig na alvorens we hem weer te koop aanbieden. Bij 2e kans producten gelden daarom gewoon dezelfde voorwaarden als bij volledig nieuwe producten: 60 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie.

Let op: Omdat 2e kans producten handmatig vanuit ons kantoor worden verzonden kan de levertijd één werkdag langer zijn, met name wanneer de bestelling na 17.00 uur geplaatst is.